over Ron Visser

Ron Visser (1955) - ik kijk met mijn hart


Als Noord-Hollander inmiddels ruim 30 jaar aan het noorden verknocht. Trotse vader en opa. Begaan met het mooie: met mensen en met beelden. Ik kijk met mijn hart. Met mijn camera tref ik het grote en het kleine, liefst op een manier die raakt.

 

Behalve als fotograaf werk ik ook als coach en organisator en maak ik beeldend werk. Daarnaast word ik betrokken bij trajecten van afscheid en rouwverwerking. Op deze website vindt u vooral hierover informatie.

 

 

Stilstaand en bewegend beeld 

De beelden rondom een afscheid leg ik op een sfeervolle manier vast. Dat kan op twee manieren: met fotografie en film.

 

Wilt u liever een film in plaats van foto's, of beide? Terugkijken op leven en afscheid in de vorm van een levensboek of film. 

Soms is het afscheid niet plotseling maar de laatste fase tijdens een lang traject van ziekte. Ik merk hoeveel het mensen doet wanneer er ook beelden zijn van de momenten dat uw dierbare er nog wél is.
 

Waardevolle beelden waarin het levensverhaal wordt verteld, wensen voor mensen die achterblijven, of vertellen over wat het meeste indruk heeft gemaakt in het leven. Ik help u of uw dierbare graag dit verhaal te vertellen. 

 

In een tijd van intense gebeurtenissen staat uw hoofd niet naar veel uitleggen.

Dan heeft u behoefte aan begrip en een half woord. Iemand die de sfeer aanvoelt en de gebeurtenis eer aan doet. Ik ben aanwezig, zonder dat u merkt dat ik er ben.

 

Vastleggend wat u op dat moment niet zo zal opvallen. Pas later, als alles weer langzaam een zeker dagelijks ritme aanneemt, zijn er de beelden en indrukken om te koesteren. Die opnieuw vertellen hoe het was.

© Ron Visser Fotografie      06 - 54 90 28 95     

 

  • w-facebook